SLA WESTERSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Westerstraat. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 19:16 het eten was heeerlijk, goed grote portie, super lekker vers! en de bezorger was super lief! :)
14 feb 2024 om 12:29 We ordered it without eggs but with avocado instead, and it had eggs but no avocado.
7 feb 2024 om 20:39 het eten was zoals altijd erg lekker en vers. de bezorging duurde 30 minuten langer dan de opgegeven bezorgtijd.
26 jan 2024 om 15:53 Too salt and sour, not tasty
23 jan 2024 om 22:51 Our order was not complete..
17 dec 2023 om 17:39 The food was fast, but slightly disappointing
15 dec 2023 om 14:16 The salad was too spicy and was missing the grain. This place used to be my favorite for lunch take-away, but lately i find them a bit inconsistent in terms of food quality.
17 nov 2023 om 16:14 Super tasty and filling as always
1 nov 2023 om 22:36 lekker!
23 okt 2023 om 16:28 Ik moest 1,5 uur wachten…
17 jul 2023 om 14:27 Sla was heerlijk. Bezorging waardeloos. Heel lang wachten en levering halverwege zelf opgehaald. Bezorger zat te chillen op een bankje.
11 jul 2023 om 14:21 Great bowl and fast delivery